Topic-icon New Site Issues

  • kefkah
  • kefkah's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Foramu Otaku
  • Foramu Otaku
More
5 years 8 months ago #13356 by kefkah
Making a running list of issues that I need to work on since the site was converted. Feel free to add anything.

1. Edit profile not working
2. Joomgallery not available due to 1.6 version incomplete.
3. Remember Me doesn't work for IE9
4. X appears in bottom left menu only in IE
5. Twitter feed stopped due to incomplete 1.6 version
6. IGN feed needs to be put back up.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • MMO_Doubter
  • MMO_Doubter's Avatar
  • Offline
  • Subversive Agent
  • Subversive Agent
  • No evil shall escape my sight.
More
5 years 8 months ago #13357 by MMO_Doubter
7. Foot massage feature (with optional 'happy ending') not working.

"I dont care about "gamers interest", only mine."
- Spathotan. Oct 2, 2011

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • kefkah
  • kefkah's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Foramu Otaku
  • Foramu Otaku
More
5 years 8 months ago #13359 by kefkah
Damn, and I paid her good money. She said Long Time.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Shayde
  • Shayde's Avatar
  • Offline
  • Kitchen Staff Supervisor
  • Kitchen Staff Supervisor
  • Ex-Agent to the Stars.
More
5 years 8 months ago #13362 by Shayde
No view new topics tab yet.

Shayde
Agent to the STARS!



Adios Whackjobs!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • ArcAngel3
  • ArcAngel3's Avatar
  • Visitor
  • Visitor
5 years 8 months ago #13369 by ArcAngel3
When I type my posts, the text is still black, on a black background. Is there a way to change that, that I missed?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • kefkah
  • kefkah's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Foramu Otaku
  • Foramu Otaku
More
5 years 8 months ago #13370 by kefkah
What is your browser, Arc? Tested this on chrome, ff and ie9 and it is white text on black background. It may be a version I need to add a custom css script for.

Also, try cleaning your browser cache in case it is loading a css from our old site.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • kefkah
  • kefkah's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Foramu Otaku
  • Foramu Otaku
More
5 years 8 months ago #13371 by kefkah

Shayde wrote: No view new topics tab yet.


I thought that was what the recent post icon on the forum menu was. It includes new topics. Or am I completely off my segway?

www.mmofringe.com/recent-posts

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Shayde
  • Shayde's Avatar
  • Offline
  • Kitchen Staff Supervisor
  • Kitchen Staff Supervisor
  • Ex-Agent to the Stars.
More
5 years 8 months ago #13374 by Shayde
It used to be on top of all the posts too by your avatar so once you read a post you could pop right back to other new posts.

Shayde
Agent to the STARS!



Adios Whackjobs!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • kefkah
  • kefkah's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Foramu Otaku
  • Foramu Otaku
More
5 years 8 months ago #13376 by kefkah
Ahh - let me look into that.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Exile
  • Exile's Avatar
  • Visitor
  • Visitor
5 years 8 months ago - 5 years 8 months ago #13381 by Exile

kefkah wrote: Making a running list of issues that I need to work on since the site was converted. Feel free to add anything.

1. Edit profile not working



most likely a javascript conflict. these are the features currently using javascript:

</style>
<s-cript src="/media/system/js/core.js" type="text/j-avascript"></script>
<s-cript src="/media/system/js/mootools-core.js" type="text/j-avascript"></script>
<s-cript src="/media/system/js/mootools-more.js" type="text/j-avascript"></script>
<s-cript src=" www.mmofringe.com/components/com_kunena//js/mediaboxadvanced/js/mediaboxAdv.js " type="text/j-avascript"></script>
<s-cript src=" www.mmofringe.com/components/com_kunena/template/default/js/default-min.js " type="text/j-avascript"></script>
<s-cript src="/media/system/js/calendar.js" type="text/j-avascript"></script>
<s-cript src="/media/system/js/calendar-setup.js" type="text/j-avascript"></script>
<s-cript src="/cache/js-1e8fbc1b167ccdd7a1a7762041abe849.php" type="text/j-avascript"></script>
<s-cript src=" www.mmofringe.com/components/com_kide/js/kide.js " type="text/j-avascript"></script>
<s-cript src=" www.mmofringe.com/components/com_kide/templates/default/js/kide.js " type="text/j-avascript"></script>
<s-cript type="text/j-avascript">


try disabling that media calendar - otherwise see if mootools is causing the problem - or some template feature.
Last Edit: 5 years 8 months ago by Exile.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.287 seconds

Fringers Online

We have 149 guests and no members online